Nkpg-fylla

Börjar med ett konstaterande: jag överlevde helgen! :) check!

Nu till lördagens eskapader. I know you want to read about it! haha
Lördagskvällen inleddes med karavan genom Nkpg i silvrig saab täckt med girlanger och ballonger. Det blinkade, tutade och tjöt typ överallt. Sedan var det middag med Sara, Manne, några vänner till Manne och Mannes släkt (typ 50kusiner och övriga mostrar, farbröder osv.). Dom tuffa hängde vid vårat bord. haha ;)

Drog iväg till studion för party party. Allt började med ett litet glas champange! :) Alkoholhaltiga drycker intogs och snart var vi redo, fixade och på gång! Här började det gå snett.. Promenerade ner till Puls, nattklubben med inträde även för 18-åringarna i vårt sällskap. KÖ! galet med folk utanför! Vi stod i kö mer än en och en halv timme. Det är INTE okej. Väl inne på Puls. Dansade med gänget. Sedan var vi helt plötsligt på väg mot efterfest. Kö ut också. Bryta-nacken-trapp. Kom iaf ut. Manne vallade tillbaka oss till studion. Fest hela natten, eller ja iaf till 7.30 imorse. Sara festade glatt på, jag satt nog mest i soffan och försökte sova trots hög musik och folk överallt. Lite sliten såhär idag. :/

Vaknade i soffan. haha. Städa upp sig själv. Leta efter Saras försvunna sko. Packa ihop alla saker. Titta på förödelsen som återstod av stället.. hrmm.. Åka till tågstationen. Tajming! :) Åka tåg över två timmar tillbaka till Uppsala med halvsovande Sara. Glo på galet pinsamma videos från gårdagen. Mamma hämtade på stationen, hem till dem och kolapsa i soffan.

Och sen blev det nutid.

Ikväll blir det nog inte många knyck. trötttjej.nu

Over And Out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0