ingen ordning

Soppan är uppäten. Disken diskad.

Jag får liksom ingen ordning - Lars Winnerbäck

Sanning.

29 december 2011

Då var det torsdag, tänk hur fort veckorna flyger förbi. Ensam just nu. Påklädd, sminkad och klar att gå ut genom ytterdörren. Inväntar samtal från Helén som är på födelsedagsfirande nu. Sedan blir det buss ner på stan. Idag är det fönstershopping som gäller, mestadels iaf.

Without You - David Guetta

Igår körde jag och Sanna vändtia. Fyra omgångar. Hon vann alla utom en. Då blev det oavgjort. Annars vinner jag ju ALLTID på vändtia.. hrmm.. haha Sanna förlorar alltid (enligt egen utsaga) så igår var en bra dag för henne. haha Blev inget rosévin heller, ingen kände för det. :/

T ringde nyss och berättade att getterna rymt över till grannarna. hrmm..

Funderar kring det här fenomenet med nyårsfirande. Mina planer är helt abstrakta. Finns så många jag vill vara med och så många ställen, men jag är bara en. Frustrerande. Hatar att göra folk besvikna. Men Byström sa en klok sak för några veckor sedan (kan inte citera då jag inte transkriberade samtalet), vilket handlade om att det inte spelar någon roll om jag bara själv känner att jag mår bra av valen jag gör.

Man down - Rihanna

Tänkte att lunch vore en bra idé? Magen kurrar och jag har soppa från igår kvar i kylskåpet! ;)

Over And Out.


mjüsikë

Det blev ingen utgång. Ja, jag hoppade det idag, har helt enkelt inget sug. Så istället blev det hemlagad soppa med Sanna och lite mys med levande ljus. Har inte öppnat roséflaskan ännu, men jag peppar allt jag har inför vändtia omgången. hahaha <3

Imorgon ska jag och Helén ses en stund på stan. Hoppas att jag kommer hitta en klänning till bröllopet för Nicklas och Kristin. Alltså ingenting vitt, rött eller svart... hrmm.. lycka till. Mellandagsrea i mitt hjärta, men det mesta är ju överblivna saker efter julen.. alltså i princip uteslutande de "otillåtna" färgerna. haha :)

Nu har jag "ritat" min beställda outfit från Nelly. Vet att ni älskar´t! Jag älskar paint! <3 (En dag ska jag dock lägga upp bilder så ni får se hur jag tecknar for real, ganska långt ifrån paint.. hrmm) Bild finns här nedan! ;)

Märks det att den här tjejen tagit jullov? hahaha

Over And Out.


rosé och nätshopping

Jag sitter och lyssnar på en söt spellista som Sanna pysslat ihop. Hon packar och jag peppar. haha Ikväll ska vi spela vändtia och dricka rosévin! ;) Dessutom kommer Helén hit och jag kanske följer med ner på stan och gör Uppsala osäkert. men bara kanske. haha Haidi fyller år, så det blir BirgerJarl vad det verkar.. hrmm.. not my piece of cake, men vad gör väl det när man är med härligt folk?

Lite separationsångest, för idag har min sköna Sara åkt till värmland och Henric.

Dessutom har jag nätshoppat idag, på nelly.se. Det blev de finfina skorna med platå, rosa lack och prickar. Love it! Utöver dem så en söt randig svart&vit klänning. <3

Annars är det inte mer kaos här än i vanliga fall.. haha

- Imorgon funderar jag på örebro. -

Kramar

thats nice

Imorse vaknade jag av att Marcus ringde mig på telefon. Han var på väg mot Uppsala och ville vara med mig. Underbart tänkte jag, slängde på mig kläder och gjorde mig klar för att hämta honom på tågstationen. :)

Marcus handlade bröd, mozzarella, parmaskinka, pesto, tomater och avocado. Vilket blev vår lunch! :) Doffeln var också med, en smal men fin vovve! <3

Vi lekte hela dagen på gården, sedan åkte vi in till Uppsala med tåget. Uträttade lite ärenden, typ apoteksbesök, påladdning av busskort ect. Sedan åkte jag hem till pinglorna! ;) Vi har ätit korvstroganoff och färgat Saras hår. Annars blir det en lugn kväll, funderade på en sväng ner på stan för mer umgänge med Marcus + kanske Helén, men jag tror inte jag orkar. Smygande huvudvärk och irritation i vänster öga (hårfärgsångor?). Vi tittar på vem vill bli miljonär och pratar. Thats nice.

Over And Out.

än en gång galenskap

Som titeln antyder så handlar det om gårdagen och allt som hör därtill. Ska kanske också tilläggas att galenskap måste vara en negativ aspekt utan faktum är att jag älskar galenskap på en "lagom" nivå. Vad nu lagom innebär varierar ju dock i fall till fall.

Gårdagskvällen började med middag hos mami o papi. Sedan "fixade" syster A mitt hår i någon timme. Resultatet? Elvis möter SpiceGirls hoppsatoffsar. Hrmm.. Nåväl, sedan åkte jag till mina partypinglor som redan korkat upp en vinflaska. Smink, hår, naglar, smycken och kläder, allt fixades i ett naffs. Sedan rusade jag och Sara till bussen. Vi åkte till Sandra o Sandra som hade partaj hemma i sin lya. Det blev mer vin och häng med härliga människor. Omkring 23 tog vi bussen ner på stan för utgång. Såg hopplöst ut, för Juldagen är ju som bekant en helg då de flesta ska ut på krogen... Sara o jag styrde stegen mot Saluhallen. Köade en liten stund och sedan var vi inne. :) Festade på, dansade och träffade vänner och bekanta. Minglade runt, tappade bort Sara, hittade henne igen, hamnade på vip, blev bjuden på drinkar osv osv.

Bra kväll detdär! :)

Ber om ursäkt till dem som försökte få kontakt med mig igår/idag utan resultat. Noll i saldo på telefonen. Inte okej.. Förstår er som blev oroliga med tanke på allt stök som var i Uppsala igår. En kille som blev mördad och en tjej som ramlat i fyrisån. Otäckt! Jag lever dock och mår bra.

Idag är det lite segare. Lunchade med syster A på Coffehouse by George, försökte ladda på mitt busskort men fick veta att det var s t e n å l d e r s. hrmm.. undrar när jag åkte på det sist? Kom iaf tillbaka till lägenheten. Inga parkeringsböter = lycka! En varm dusch på det och man mår nästan som folk igen.

Vidare planer för idag? Vila lite. Måste nog köra upp bilen till T ikväll.. men det får bli senare.

Over And Out.

juldagen

Idag har jag varit på Gränby C med pinglorna. Dock var bara expert, coop och kvantum öppna. Så det blev inte så många inköp. Just nu pratar Sanna med Tjena på Skype, Sara lockar håret och jag bråkar med facebook. Taggade tjejer inför ikväll? Njae.. men det ska vi nog kunna råda bot på.  Utgång står på schemat, men var? Spelar mindre roll om sällskapet är rätt. Kan inte bli fel med partyprinsessorna! 
 
Jag ska åka iväg till mami o papi för middag först bara. Åker högklassfordon idag; min lilla röda pärla. (tänk så vi har saknat varandra!) Sedan blir det till att styra upp outfit och öppna första vinflaskan! ;)

Uppdatering kommer säkerligen senare under kvällen också! :)

Kramar

och så kommer det ett...

GOD JUL allesammans som förmår sig läsa min blogg!
(och till er andra också.)


¨dagens wtf

Verkligen dagens what the fuck?! :
Stallet har invarderats av Petters fyra getter, men de är bara två. Tyr och Sandra. Ingen satir (sa-tyr höhö) utan på riktigt lappgetter. Jättefina och trevliga.

Undrar just hur han tänkte här? Och hur det blev såhär?
och hur jag ska förklara detta för Blenda?

(för även om hon har egen box så tycker hon inte att nytillskott av främmande art är vare sig roligt eller spännande....)

återstår att se ...

fullspäckad dag

Idag blir det full fart. Har inte riktigt fattat att det är julafton imorgon. Trots fullproppat kylskåp, faktumet att Janssons frestelse är klar och alla köttbullar likaså. Fortfarande inte helt klarlagt hur morgondagen kommer att se ut, men det brukar lösa sig tids nog. Finns så många faktorer som kan påverka utfallet.

Fotade lite igår, men idag kanske jag hinner lite mer? förhoppningsvis.

Tanken är att jag ska städa lite extra i stallet idag också. Dra in lite granruskor och pilla lite extra på ponniesarna så de blir julfina! <3 Sitter faktiskt och tittar på Nice genom fönstret nu. Han kliar rumpan på ett träd och ser rätt nöjd ut med livet. Sötnos. <3

Kramar

hrmm..

Jag vet inte varför, men det låter som att det rasar snö från taket typ hela tiden. Så mycket snö kan det inte finnas på mitt tak? Eller är det T som glömt stänga någon dörr? typ ner i källaren? som står och slår. Ska omedelbart kontrollera detta.


inför julen pyssel..

Okej, jag tänker fatta mig ganska kort, för datorn och jag är INTE sams idag. Ett under att jag kommit såhär långt för det tog nästan en halvtimme att komma in på facebook. :/

Anyway, idag har jag gjort chokladtryffeln klar - ljus-, mörk- och mjölkchoklad. Resterande finner ni nog ganska ointressant. haha mest småstädning och blompyssel. Inte okej dock att jag fryser trots 21-22grader inne.. hrmm..

Ice Ice baby - Vanilla Ice

Nu ska jag kolla upp ny telefon. :) Synd att jag och teknik är en omöjlig kärlekshistoria. Men försöka kan man ju alltid. Funderar på HTC Wildfire eller Iphone 4S. Någon som kan berätta vad jag ska tänka på om jag ska välja?

Sedan ska jag nog fotografera ponniesarna och/eller blommor. Abstinens.. har ju inte fotograferat (mer än partybilder) på snart två månader. Galenskap!

Over And Out.

kvällstankar

Just nu sitter jag och funderar över livet. Det blir så allt oftare numera. Jag vet inte om allt är positivt, men jag hoppas att det tillsist kan mynna ut i någonting meningsfullt. Jag skulle nog behöva hitta mer av mig själv. Känner att min inre gnista är tillbaka, men att mitt känsloliv är kaos. Hur mycket som kan skyllas på sjukdom eller tillfällig sinnesförvirring är det nog ingen som vet.

Idag blev det julshopping med kusin. Därefter träffades jag och Sara för att byta paket och önska god jul. Vi ses ju igen först på juldagen vad det verkar.. Men då blir det party igen! ;)

Jag fick tossor och Sara (och Sanna) fick en goodiebag. en var ska kanske tilläggas.

Godnatt 

Nkpg-fylla

Börjar med ett konstaterande: jag överlevde helgen! :) check!

Nu till lördagens eskapader. I know you want to read about it! haha
Lördagskvällen inleddes med karavan genom Nkpg i silvrig saab täckt med girlanger och ballonger. Det blinkade, tutade och tjöt typ överallt. Sedan var det middag med Sara, Manne, några vänner till Manne och Mannes släkt (typ 50kusiner och övriga mostrar, farbröder osv.). Dom tuffa hängde vid vårat bord. haha ;)

Drog iväg till studion för party party. Allt började med ett litet glas champange! :) Alkoholhaltiga drycker intogs och snart var vi redo, fixade och på gång! Här började det gå snett.. Promenerade ner till Puls, nattklubben med inträde även för 18-åringarna i vårt sällskap. KÖ! galet med folk utanför! Vi stod i kö mer än en och en halv timme. Det är INTE okej. Väl inne på Puls. Dansade med gänget. Sedan var vi helt plötsligt på väg mot efterfest. Kö ut också. Bryta-nacken-trapp. Kom iaf ut. Manne vallade tillbaka oss till studion. Fest hela natten, eller ja iaf till 7.30 imorse. Sara festade glatt på, jag satt nog mest i soffan och försökte sova trots hög musik och folk överallt. Lite sliten såhär idag. :/

Vaknade i soffan. haha. Städa upp sig själv. Leta efter Saras försvunna sko. Packa ihop alla saker. Titta på förödelsen som återstod av stället.. hrmm.. Åka till tågstationen. Tajming! :) Åka tåg över två timmar tillbaka till Uppsala med halvsovande Sara. Glo på galet pinsamma videos från gårdagen. Mamma hämtade på stationen, hem till dem och kolapsa i soffan.

Och sen blev det nutid.

Ikväll blir det nog inte många knyck. trötttjej.nu

Over And Out.


galenskap på nytt

Igår åkte vi till Norrköping, Manne hämtade på station och sedan hängde vi i muf-studion (norrköpingsmoderaternas tillhåll tydligen..). Spännande med ny vinkling av omvärlden. haha Lyckades sabba en killes dejt (inte bara jag, Sara o Manne också!), sedan åt vi pizza tillsammans allihopa och därefter blev det skräckfilm. Somnade direkt efter, men fick inte sova många timmar, kanske en och en halv max.. sedan kom två fulla ungdomar och tänkte ha efterfest. Eller någonting i den stilen iaf.. Skrek, levde om och käkade nötter gjorde de iaf. Lyckades få hem dem vid 5-tiden på morgonen. Då däckade vi.

Idag har vi tittat på film och blåst ballonger. Sara har duschat och snart ska vi åka och tvätta Mannes bil.

Ikväll blir det middag med efterföljande party! :)
Puls, here we come! hahaha

Over And Out.

Norrköpingsäventyr

Nu har jag och Sara varit och shoppat loss ordentligt i Gränby C. Det blev strumpbyxor och klänningar för oss båda. :) Nu sitter vi och spanar på tågresor, tänker nog ta tåget vid 16-tiden. Manne här kommer vi!

Lite stressade tjejer här... :/

Anyway, ikväll blir det lugnt, men imorgon så blir det party! Ska bli så jäkla kul!!

Kramar


Manne och Sara! ;)


simultankapacitet

Hemma på gården. Ensam.
Tvättar, lagar mat, öppnar och läser post samt tittar på CSI. Simultankapacitet! :)

Taggar allt jag har inför morgondagens resa till Norrköping, trots att jag inte har en aning om när det blir eller någonting. Konstaterar dock att det blir med tåg. haha men bara för att jag skriver det så blir det väl bil iaf. Anyway, ska bli sjukt roligt! Äventyr med Sara står alltså på schemat imorgon. Först ska vi fixa intyg till Sara på att hon studerar, julshoppa, handla kläder till helgen och tillsist bär det av. Spännande! :)

kanske ska försöka ordna nytt pass imorgon också? Mitt går ju ut i januari...

Ikväll blir det tacos till middag. Sedan ska jag ta ett långt varmt bad tror jag. Ta det lugnt en stund vore kanske bra? Imorgon känner jag på mig att det blir lite stressigt.

Kramar


så mycket bättre

Sitter med Sara i Blåsenhus. Snart kommer - förhoppningsvis - Ida också så vi kan börja med den spännande läromedelsanalysen av matematikböcker för årskurs ett. hrmm.. okej, det där var en lögn. Den är allt annat än spännande och hade det inte varit för en viss *piiip* lärare så hade den redan varit godkänd. Jaja, bitterhet leder ingenvart. eller?

Idag är även planen att jag ska skriva klart min didaktiska analys. Saknar kanske 200ord ungefär.. Så det borde gå relativt fort, bara jag sätter igång. Det är väl mest själva igångsättandet som tar tid. Senare idag ska jag hinna med lite julshopping (eftersom jag inte handlat någonting alls inför jul och dessutom saknar jag klänning att ha i helgen...). Köpa zoophorbas och ny värmelampa till Latex ligger också högt på listan. Ska hem till gården och tvätta, packa om inför helgen och ta hand om mina ponniesar ikväll.

Men tillbaka till nutid: Sitter alltså här i 14-korridoren med söta Sara och instruerar henne i leken med powerpoint. Allsång och Marja-Läroplans-citat haglar tätt. Ibland är det härligt att vara student. :) Haha

Over And Out.




najs

Igår var jag först på lunch med mami o kusin, sedan mötte jag girlsen + Fredrik på Blåsenhus för lite korridorhäng. Det hann bli sen eftermiddag innan jag och Ida drog oss hem till henne. Där tog vi oss an busiga hästar och red sådär 40min i ridhus. Grace hette den fina hästen jag fick rida på, Ida red på sin älskade Olle! Sedan pluggade vi, gjorde klart rapporten och skickade in! :) Färdiga!!

Idag fick jag sovmorgon. Sedan har vi pluggat hela dagen. Skrivit didaktiskt analys och jobbat med estetiska dimension. Så nu är nästan allting klart! Supernajs!

Nu är jag hemma hos Sara som bjudit på Ica-pizza. Snart är det dags för Bonde söker fru-bröllop på tv och Sanna o Tjena ligger i soffan och skrattar. Love it all! <3 Dessutom ringde Manne nyss och hetsade om helgens upptåg. Vi ska till Norrköping! :)

Kramar


otippat

Nu är det några dagar sedan jag hann blogga. Har hänt mycket som vanligt och hälften går knappt att beskriva i ord. Men försöka duger, iaf i bloggform. :)

I lördags packade jag mina grejer och åkte till ma o pa. Blev dock inte långvarig utan hamnade i Falun hos E. Stannade tills igår -måndag- och då fick jag lift hem. Gästspelade som butiksbiträde. haha fail. I övrigt en trevlig vistelse.

Nu sitter jag uppe på Blåsenhus med Ida, Fredrik och snart Sara <3

Ikväll blir det ridning och plugg hemma hos Ida. Supergilla! :) Rapporten ska bli helt klar och analysen ska förhoppningsvis bli klar imorgon. Vi ska med andra ord köra hårt med andra ord. haha

Kramar

nobelmiddagen

Igår hade vi nobelmiddag här i lägenheten. God mat, dryck och trevligt sällskap. Och överraskningar - inte att förglömma! :) haha

Orkar inte berätta om hela kvällen så jag låter nog bilderna tala för sig själva!

Over And Out.


Dukat middagsbord med bubbel och förrätt


Jag och Martin


Sara och Henric <3


Tjena och Sanna <3


middagsutmaningen

hahaha nu har Sara gått och skaffat sig en i-phone. med rosa skal dessutom. :) thats my girl. Så nu sitter hon och Henric i köket och ska pilla med alla nya finesser. tss.. söta!

Dessutom så kör vi middagsutmaningen här i köket. Med minimala medel ska jag skapa en kulinarisk rätt. haha och dessutom på tid. :P Köttfärssås med taste of garlic tror jag det blir. Det är iaf någonting i den stilen.. :P

Har tagit upp kameran och här kommer nya bilder på mig, från förra fredagen! :) (krukväxten som fick fytta hem till Sara och utväxten som försvann...)

Over And Out.


avslutning på praktiken

Idag gjorde jag min sista praktikdag för denna termin. Den skillde sig inte nämnvärt från tidigare dagar, men det var med ett visst vemod jag kramade om personal och barn. Kanske kanske kanske kommer jag nästa tisdag på luciauppträdandet, men annars så är det slutpraktiserat nu. Nu "ser jag fram emot" att återgå till universitetsvärlden och när tiden är mogen "fira" jul. Ironiskt att säga att dessa moment är någonting jag ser fram emot, för dessvärre så är det snarare nödvändiga ont. Jaja, tiden flyter på och snart är det väl vår igen...

Till dagens öden: Idag har vi bakat pepparkakor, läst madicken, brottats i snön utomhus och lagt vårat egenskapade saldegsbajs hos vargen Berta. hahaha <3 Sistnämnda var en klar avslutning för det lilla projekt vi haft pågående nu senaste veckorna. :) Barnen var jättenöjda! Pedagogerna likaså!

Jag har haft lite tid att planera morgondagens bjudning också. tss.. lite hemligt än sålänge. Men kameran är med, så bildbevis kommer åtminstonde efter helgen. :)

Just nu är det p3 Star som spelas i högtalarna. Jag har diskat och pratat med Manne som fått besked om antagningen till sin utbildning! Grattis! Så nästa helg beger vi oss dit för party! Najs! Undrar just bara om jag fixar bilkörningen eller om vi ska ordna tågbiljetter? hrmm.. anyway. snart kommer Sara och Henric hem. Måste försöka slänga ihop middag.. men av vad? Har ägg, mer ägg, gräddfil, brieost, saft, smörgåsgurka och morrötter i kylskåpet. Frågan är vad jag kan ordna till? haha någonting blir det ju alltid. Roligt med en utmaning i köksmiljön (man får åtminstonde se det så...).

Ska ta tag i både den didaktiska analysen och inhandlandet till middagen imorgon imorgon. hahaha

Kramar


morgonstunden

Strax ska jag gå och fixa iordning mig inför ännu en dag fylld av förskolepraktik med härliga barn! Men innan så passar jag på att blogga en sväng, som ni märker.

Igår drabbades jag av någon slags skrattsjuka. Vilket gjorde att jag satt i soffan och skrattade i drygt två timmar. Innan dess hade jag varit tjurig och i ren desperation - för att göra någonting åt sinnesstämningen inbillar jag mig - satt igång med någon variant av grönsakssoppa. Dock hade vi begränsade mängder mjölk och ingen buljong så jag kryddade istället (?). Hittade en skål chipsdipp som blev "topping". haha så jo, grönsakssoppa med taco-toutch var startskottet. Sedan skrattade jag sönder kvällen åt ingenting rimligt alls. XD

Nuså till dagen idag. Fast jag minns inte riktigt vad det var som var så viktigt egentligen. Ikväll ska jag i vart fall hem till gården och kika på Lolitas bebisar. Någon måste ju inspektera att allt är som det ska med dem. Och denna någon råkar vara jag. Så natten tillbringas nog där också, vilket innebär begränsad uppkoppling. (Note to myself: kom ihåg kameran)

Nu är det ändå dags att sätta fart. Insåg att det snöar och att jag därför borde gå till bilen tidigare än planerat. Kul att komma iväg alltså och slippa köra fort på halt väglag med begränsad sikt. not.

Over And Out


omdöme om allt från mig till hösten

Slängt mig själv på sängen med datorn framför näsan. Idag har vi mest lekt. Ifs leker inte barn bara - som ni pedagoger och insiktsfulla människor förstår - men ändå. Så nu är jag trött, har ont i ryggen och magen samt behöver plugga liiiite. :/

Fick mitt omdöme av LLU idag också. Bara fina saker om mig och min lärarroll. Ingenting oväntat, men glad blir man ju ändå! Gav henne lite konstruktiv kritik kring verksamheten också, som hon tacksamt tog emot. Bra med folk som kan ta åt sig och göra skillnad. Inte så att jag är missnöjd med någonting alls faktiskt, kritik behöver inte vara enbart negativt. :) Tycker om när man öppet kan bolla idéer med sin handledare och det blir ett ömsesidigt vidgande av perspektiven. Dessutom fick jag en liten idé till nästa höst examensarbete. ;)

Nu lyssnar jag på musik och bloggar (sureprise! haha).

Pärlor - Kent

Igår snöade det.
Ett bevis på att det nu är vinter, vi är ju för sjutton redan inne i december. När hände det liksom? Den här hösten har varit skit kan iaf konstateras. Fast det har ju hänt mycket bra också, men mest skit. Får hoppas på våren.. för vinter innebär jul och det gör ju att konstaterandet om en skit-höst smittar. Julen ska man spendera med folk man tycker om - förhoppningsvis familj och släkt. I mitt fall lär det ju bli typ ingenting. Jag tror jag ska bosätta mig hos hästarna i stallet. The best place to be on christmas. :)

Saknar mina ponniesar nu.. <3

Kramar


Bild från förra vintern på ponniesarna <3


istället

Mitt förslag röstades ner. Sara påstår att hon inte gillar purjolök. Galenskap. I vilket fall blev det ost och skinkpaj som jag gjorde för ett tag sedan som fanns i frysen. Helt okej faktiskt. Så nu har vi middag i magen iaf. tss...

Funderar på nobelmiddag till helgen? Några tankar? Kan tänkas att mitt samtal med Ida om programmet halv åtta hos mig kan ge inspriation. :P Getost med honung och pinjenötter till förrätt altenativt små skaldjurskreationer på toast. Helstekt karré med hasselbackspotatis, grönsallad och egengjord vinbärsgelé till huvudrätt. Och till efterrätt pannacotta, chokladmousse eller min cheesecake med stjärnstatus. (<-- vilket det blir får de lyckliga inbjudna veta. haha). Så nu ska vi överlägga snart jag och Sara. Skriva inbjudningslista och hrmm.. kanske typ planera lite. Om vi orkar vill säga...

Ikväll blir det nog bara avslappnat häng framför tv:n med obligatorisk mjukisoutfit. Najs! :)

Over And Out.


veckostart

Idag är det måndag igen. Veckorna rullar på så snabbt att det känns som att man inte hinner andas emellan. Dagen idag har bestått av mestadels lek; utelek, bygglekar (sjörövarskeppsbygge), julsånger... Finns inget mysigare jobb än när det flyter på problemfritt i förskolan. :) Eller jo, det kanske det finns, men ingenting jag provat på. haha

Just nu dricker jag hemmagjord äppelsaft och spenderar tid på fb. Sara tar en powernap och sedan ska vi kanske sätta igång med middagen. Om vi kommer på vad vi ska laga vill säga... mitt förslag: potatis och purjolöksoppa!

Jo, sen ska erkännas att det hänt en högst oväntad grej också: Lolita har fått bebisar. Undrar just bara hur, eftersom hon inte träffat någon hane (vad vi vet?). Har inte hunnit inspektera kullen ännu heller - av naturliga skäl eftersom jag är i Uppsala och de är hemma. Men men, oavsett så verkar vi alltså ha fått tillökning i smyg.

Anyway.

Glad för att kaka funnit maka, både gällande Christian och Annica samt andra. Kärlek <3

Kramar

hårfärg och julmusik

Nu har jag håret fullt med färgklet. Hårfärg kallas det visst och det är Sara som så generöst öst ut färgen över min snart obefintliga utväxt. :) haha

Dessutom äter vi baugett med skagen och lyssnar högt på jullåtar. Love it! <3 Sjunga högt och dansa på stolen. Underbarare lördag var det länge sedan jag hade! :)

Snart är E här också säger han, will se about that.

Kanske blir till att gå ut och ta någon drink iaf, kvällsnöje, men det vet jag ingenting om ännu. tss...

Kramar


lördagsnöje

Jag verkar helt ha tappat koncentrationen och förmågan att blogga. Tur att inte hela skrivförmågan försvann i den svängen, för annars hade det varit galet mycket kvar att skriva nu.. rapporten om styrning och kontroll i förskolan, didaktisk analys och sedan ja.. all möjlig skit.

Nu är jag iaf i Uppsala hos Sara. Det blev alltså inget Gbg denna helg. Skitsamma. Vi har köpt en jättestor baugett, brieost och skagenröra. Vitt vin finns också såklart! Känns som en superkväll! Ingen utgång planerad, utan bara hemmamys! Möjligt att E tittar förbi också! :)

Regnar utav bara h-vete här nu iaf....

Over And Out.


sådär?

Är hemma på gården idag. Mys med djuren, mockat, pysslat om blommorna ect.

Imorgon kan det tänkas att det bär av mot Gbg. Men vi får väl se...

Kort update såhär idag, men ja.. det får helt enkelt bli så. :/

Kramar

RSS 2.0