ingen brist på sysselsättning

Jag har jobbat hela dagen. Liten utflykt på förmiddagen till skogen. Mysigt i solen. :) Vi lekte ´Kims lek´ och gjorde någon slags aktivitetsrunda. Lagom helt enkelt. Resterande av dagen var tålamodsprövande. Jag är helt slut idag både fysiskt och psykiskt. Känns som att jag kanske har en förskylning på g igen. Inte direkt det bästa som situationen ser ut just nu. Ny mattedelkurs påbörjades i måndags, mycket att läsa in + jobbet. Jodå, det är iaf inte brist på saker att göra..

Får över Kristin och Nicklas på middag ikväll. Pyttipanna är tanken. Inget färdigköpt skit utan riktig potatis, grytbitar, lök samt korv. Och såklart egna ägg. 

Måste få tummen ur att teckna R2D2 åt barnen också. Jag har bara ingen ro i kroppen. T är ute och grejar med någonting i stallet. Hoppas han mockar också. :P
Själv ska jag ta tag i någonting nu. Vad sägs om reklamhögen här bredvid på köksstolen?

Kramar

pelargonfrossa.

Kan inte motstå. pelargonerna börjar komma igång!
T står vid spisen och kokar soppa - bokstavligt - och jag blev fotosugen.
okej jag förstår att det kanske inte är det roligaste, så jag tar bara med några bilder.
Ett urval av mina nytillskott så att säga.
Håll till godo vid brist på vårblommor ute just här och nu..

 
frösådd Black Velvet Rose.

Rotad stickling, från Sinnica; Dunclan Eagles.

Nytillskott från helgens trädgårdsmässa: Millifield Rose

Nytillskott från helgens trädgårdsmässa: I´legandte

Visst är det så man får lite vårkänslor trots allt!


kompetensutveckling?

Nu är jag hemma efter en effektiv dag med skola (föreläsning) och jobb på förskolan.
Känner mig inte ett dugg klokare än igår och det mest produktiva jag gjort är en teckning föreställande en drake som vi sedan kopierade upp som målarbild åt 4-5åringarna. Där kan vi prata kompetensutveckling. :)
Jag har lovat en bild på R2D2 till imorgon (Star Wars roboten alltså) så det börjar väl bli läge att sätta igång om det inte ska bli något hetsritande kring sängdags idag.

Blir en liten bild på Z också.

Kramar


det känns liksom tomt...

Idag har jag arbetat på förskolan. Skönt att kunna vara ute i solen och titta på hur de små ungarna leker i leran. Är inte det ett vårtecken så finns nog inte sådana!

När jag kom hem så kändes det dock inte längre lika rofyllt. Träden bakom stallet var nästan totalt nerkapade. Det var tomt. Det känns tomt. Kul att bo granne med ett kalhygge liksom?! Eller inte..
Gjorde vad vi kunde, drog på storstövlarna och kutade ut i skogen och märkte upp några träd vi absolut ville ha kvar. Tror de kommer lämna dessa. man kan ju iaf hoppas. Jag kände mig som en trädkramare, men det var T som bokstavligt talat var det när han omfamnade stora granar och tallar för att nå runt med märkbanden. Vi får väl se hur det ser ut imorgon, det är för mörkt ute nu för att kunna göra en ordentlig bedömning.
På plussidan blir iaf mindre mygg. Mer sol, E4:a och blåst är klara minus, och såklart det faktum att det är den mest underbara svampskog som gått förlorad.

För att ändå tänka positivt så måste ju sägas att det här troligen är sista gången under min livstid som marken bredvid vår gård slutavverkas. Träden som kommer planteras om några år (!) kommer jag få se växa, och när jag blir gammal så är det pånytt stora och fina träd bakom stallet..

over and out.

helgen i stockholm

Då var det dags för utläggningen om vad som hänt sedan sist jag skrev.

Veckan som var blev det massor med jobb på förskolan och sedan avslutningsvis salstenta på fredagsmorgonen. Inte direkt så kul som det låter, men vi får väl se hur bra det blev när resultatet kommer. :/
När tentan var skriven så blev det långlunch med mamma på Hambergs fisk. Vilket förövrigt aldrig kan bli en besvikelse. Efter det åkte jag iväg till stora staden Stockholm.

Möttes av världens underbaraste favorit Frida och hennes fina hund Troya. <3 Kaffe på stan och promenad i solskenet. Sedan hem till henne och fixa sig inför tokmysig middag på Strand. Jättegod mat, vi delade en flaska vin och hade det väldigt bra. Vi tog en taxi hem inte alltför sent (helkonstig taxichafför ifs) och slötittade på film en stund innan vi bägge somnade.

Lördagsmorgonen tillbringades på Strand (igen) med en latte i handen och sedan skjutsade Frida mig till Älvsjö. I Älvsjö mötte jag upp mami, kastade in packning och ytterkläder på vårat hotellrum och sedan var det full fart mot trädgårdsmässan. Hotellet vi bodde på heter Rica Talk Hotel och ligger precis vägg i vägg med mässhallarna vilket underlättade. Vi traskade runt tills vi blev lunchsugna. Lunch intogs då på hotellet och sedan var vi good to go igen. Shoppade lite nödvändiga prylar som getingfångare, rosa trädgårdshandskar med spets (Garden Girl), mexikansk underblomma, fröer från vilda pelargoner samt två små pelargoner av lite ovanligare sort. Det blev med andra ord en heldag i mässhallen. En mycket trevlig sådan!
När så kvällen kom så drog vi oss tillbaka till hotellet där vi latade oss tills det var dags för middag. Även denna var underbar. Under Earth Hour så släkte hotellet ned och det fanns nästan enbart levande ljus tända. Vilket gav en fin stämning. Efter middagen blev det hotellrummet och film. Tyvärr var jag helt slut och somnade nästan omedelbart.

Morgonen, alltså imorse bestod av lååång varm dusch och hotellfrukost. Tänk hur underskattad färsk frukt är på morgonen! Sedan bar det av tillbaka till Uppsala med tåg. Åkte hem till mami och papi en sväng, sedan kom T och hämtade tillsammans med en kompis, Mickan, och vi åt lite lunch. Därefter blev det till att åka hem och jag somnade i bilen. Så nu är jag rejält trött och har höga förhoppningar att få gå till sängs snart och sova. T är ute och nattar hästarna. Kikade nyss i almanackan och imorgon blir det sovmorgon. tackolov för det!

Har alltså på det hela taget haft en väldigt bra helg i stockholm.
Jag saknar redan Frida, men det börjar väl ses som ett ganska permanent tillstånd. Vi måste helt enkelt se till att vi ses oftare!
Nu kommer T in, alltså dags att gå och sova.

Godnatt!



P.s.
 Sticklingarna som min snälla granne Sinnica hade vänligheten att lämna över till mig har nu rotat sig (alla utom kanske 3? men de kan vara på g) och har fått lite mer jord och egna krukor idag. Alltså ca.10st nya pelargonsorter i mina fönster, förutom de två jag inhandlade på mässan, det smäller högt. Tack för dessa! 
 

äntligen..!

Jag har haft en ofrivillig bloggpaus.
Internet hemma slutade ju för nära två veckor sedan existera, med följden att sociala uppdateringar från mig begränsades till mina utflykter till universitetet. Vilket fallerar när jag jobbar, för av logiska skäl så måste jag vara någon annanstans då. Nåväl, idag när jag kom hem så var problemet löst. Hur bra som helst alltså.
Äntligen kan jag känna att jag har koll på saker igen, typ som när schemat läggs om, när tåg/bussar är inställda och allt annat viktigt. Lite beroendeframkallande kan man nog kalla detta internetanvändande. men men, alla har väl sina laster.
Jag har iaf haft en helt underbar helg i stockholm, ska äta middag med underbara T och sedan återkommer jag med mer info om vad som skett under bloggtystnaden. ;)

Ni får hålla ut.
Kramar

tentaplugg

Jag sitter uppe i Blåsenhus i ett grupprum med Ida och pluggar inför tentan på fredag.
Jobbade morgonen och förmiddagen på lilla förskolan.
Önskar att jag hade haft tid att skriva mer, men det får bli en annan dag! :)

Kramar


måndag igen

Jag sitter uppe i blåsenhus. Jag och Ida har pluggat inför tentan på fredag. Inte superkul, men det måste ju göras. Det känns inte som att man har lärt sig så mycket, men det handlar väl mest om att aktualisera gamla kunskaper. Vi har iaf kommit igenom de gamla tentor som fanns på studentportalen och diskuterat kring de föreläsningar och seminarier som varit.

Nu ska jag skriva klart detta inlägg och sedan bär det av till jobbet. Jobbar 15-21 idag, kommer hem jättesent. T hämtar vid tåget. Han har släppt ihop kaninerna Turbo och Geischa idag så om drygt en månad blir det bebisar! :)

Helgen har spenderats med T och Erica (gymnasiekompis). Vi har besökt vänner och pysslat därhemma. Nya kaninboxar är ihopsnickrade och Zoë har fått hur mycket kärlek som helst (av Erica)! ;)
Det enda tråkiga är att internet och våran dator fortfarande vägrar fungera. Det innebär förutom sämre sociala uppdateringar ett problem då räkningar ska betalas och bara en sådan sak som att kontrollera ändringar av schemat, förseningar i kollektivtrafiken ect. Måste ta tag i detta snart!

Detta var en kort liten uppdatering.
Måste kila till bussen nu.

Kramar






våren är på väg

Idag har inte varit någon bra dag. Faktiskt så har det varit en rysligt dålig dag. :/
Jag försov mig och missade/struntade därmed i dagens seminarium.
Åt frukost, dammsög, gav hästarna mat och duschade.
Tog min lilla bil och brummade in till Uppsala.
Parkerade där jag ska sova inatt och tog sedan bussen upp till Blåsenhus.
Precis när jag kliver ut ur bussen faller jag raklång i gruset. Bussen står en ordentlig bit från trottoaren. Skit!
Handflator och knän skrubbade och uppfläkta som resultat. Smärta och svid ofrånkomligt.
Linkade in på en toalett och tvättade bort det värsta gruset. Trasiga strumpbyxor och blod. Inte okej.
Men så tanken; det är vår.
Det är på våren man ramlar i gruset och skrapar sig. Sanning.
Ida kom och motiverade mig vidare. Så nu sitter vi här och pluggar. inför tenta och inlämning.
fast det svider fortfarande.

ska iväg och jobba senare; 15-21. får hoppas jag hinner kila ner på stan och fixa nya strumpbyxor.

Kramar

efter två dagars bloggtystnad

Just nu sitter jag i blåsenhus tillsammans med Ida och filar på det sista inför inlämningen av den slutgiltiga lektionsplaneringen. Inte hysteriskt roligt, men det funkar. På seminariet i måndags tog läraren upp att språket i våra vetenskapliga texter måste förbättras. Vi är bägge eniga om att detta inte gäller oss. Kaxigt, men jag är helt övertygad, och Ida instämmer.

Senare ska vi på möte inför sommarens jobb. :)

Tyvärr har datorn hemma havererat med följd att sociala uppdateringar uteblivit för min del. Tråkigt, men thats the way it is. Ska väl i sammarbete med T försöka få ordning på den, men det kan dröja så förvänta er inga underverk.

Imorgon och på fredag blir jobb + ev. plugg. Beror på motivationsnivån hos mig. Vi får väl se. Kanske blir det övernattning i stan mellan torsdag-fredag också. Allting är relativt.

Kramar


kvällsinlägg

Har precis hängt tvätt och satt igång en diskmaskin. Härligt att kunna tvätta när man vill och skönt att slippa stå med händerna i diskvatten i tid och otid. Sköljmedlet håller på att ta slut, men det är väl det enda som spräcker den perfekta bubblan. Jag älskar verkligen att bo i eget hus.
Tobias är ute och nattar hästarna, sedan blir det förberedelser inför morgondagen och tillsist läggdags. Kan inte riktigt förstå hur helgerna kan gå så fort. Som tur är så blir det helg snart igen. Det finns så mycket att göra och snart är det vår och då fullkomligt exploderar det med saker som ska göras. Roliga saker som växthuset som ska byggas, staket som ska sättas upp och vårgrejer som ska fram. Kanske lite tur att man kan spara tid på att ha diskmaskin och tvätta på oregelbundna tider.

Jag längtar verkligen tills våren är här på allvar.
Sol och snösmältning.
Vårblommor och leriga hästar.
Kaffe på trappen.

Over and out.



chillar med livet <3

Så var det söndag igen. T är ute och ger hästarna lunch och jag slänger ihop lunch till oss. :)
Har inte hänt så mycket sedan igår. Vi gick och la oss och jag somnade på sekunden. Vaknade när klockan ringde. Morgonfodring av hästarna. Sedan har det varit lugnt. Chillar med livet <3

Idag ska ingenting speciellt uträttas. Lite foder ska köras till stallet, lite pellets ska ner i källaren, mockningen måste ju också göras och jag ska klippa Tobias hår (som just i skrivandets stund ser helt anskrämligt ut). Så ja, ingenting speciellt vad vi vet ännu. ;)

Pelargontantvarning igen. Förlåt. Just the way I am.


Fotade mina frösådda igår - de som tagit sig ser riktigt bra ut!

Pusshej!

lördagsmys

Idag har varit en underbart bra dag.
Jag tycker det är alltför sällan man känner så, men idag har faktiskt varit en riktigt feel-good-dag! :)
Jag har bakat, lekt med Zoë, fotat, bäddat rent, planterat om lite, hittat på bus med T (kört liten radiostyrd bil, åkt på mission till familjen Lidenvik och möblerat om lite i sovrummet) och nu på kvällskvisten blev det älg till middag med ett tillhörande glas rödvin. <3
Ibland känns det som att text inte kan beskriva riktigt...

Så nu bilder!

Först på bakresultatet:



Sedan på mitt projekt: KISTAN (Visst blev den underbar?!)



och slutligen på Zoë:



Nu ska jag återgå till lördagsmyset. :)

Kramar


bortskämd!

T kom hem med rosor (igen!). <3
Nu vankas det fläskfilé och klyftpotatis till middag.
Jag fick en rosa drink.

Nej nej, jag är inte alls bortskämd.

(och jag har lämnat in lektionsplaneringen)

Ha en underbar fredagskväll!
Jag ska nog ta mig ett varmt bad och sedan blir det filmkväll! :)
Kramar


eftermiddagsfika.

Har precis kommit in efter att ha varit ute och gosat med djuren. <3
Nu sitter jag i solen och smuttar egenodlat te och äter apelsin i klyfter.
Fredagskänslan har infunnit sig.

synd att datorn dummar sig bara...

Pusshej!


lite bättre idag..

Idag vaknade jag och kunde faktiskt prata och andas. Det var härligt! Fortfarande inte helt kry, men nu känns det som att det finns hopp om livet iaf. :)
T drog iväg tidigt och skulle titta på någon ny trakt de ska köra på så jag har gått här hemma och pysslat med saker för mig själv. Röjjt undan det mesta i köket, planterat om den där växten jag tjatade om igår och skrivit lite på lektionsplaneringen som ska lämnas in idag. Planen är att färdigställa den sistnämnda så fort som möjligt, äta lunch och sedan bara ta det lugnt resterande del av dagen. Vi får väl se vad som sker.

Uppdaterar senare.

<3


fortfarande sjuk...

Jag är fortfarande sjuk. Har tillbringat dagen med att sova och titta på vänner. Jag var ut en sväng också och gav hästarna och de andra djuren mat, men hua, orken tryter och man vill in och dra täcket över huvudet igen. Tråkigt. och inte roligare att läsa heller för den delen kan jag tänka mig.

Jag har funderat på att sätta igång med lektionsplaneringen som jag skrev om i förra inlägget, men det känns omotiverat. En annan tanke kan ju vara att göra något roligt men behövligt först. Som att plantera om den där konstiga klätterväxten som bor utanför lilla toaletten. Den är stor och buskig men har bara en pytteliten kruka. Kan ju faktiskt vara värt innan jag åker dit för växtmisshandel.

Skulle vilja klä om kistan jag målat också, invändigt alltså, för att äntligen kunna få den på plats. Men då krävs att någon bär upp den från källaren. och denna någon är inte jag idag. Blir ju anfådd bara av att gå ut och ge hästarna hö. hua. Dock vore det ju härligt att få det lite mer fint i sovrummet. Fick ju lampor av mami i söndags och skärmar till dessa i tisdags. Fint rosa-vitrutiga skärmar och vit fot med lätt slitet uttryck. Mycket skärmerande! ;)

Ett altenativ kan ju också vara att röjja upp den röra som börjar sprida sig i köket. Ett tydligt tecken på att jag inte riktigt är i form. Tyvärr lät ju det inte alls som någonting spännande och uppiggande. :/
Så vi får se vad jag orkar ta itur med.

Kramar


sjuk

Jag trodde stenhårt på att jag skulle klara mig men tji fick jag. Ingen vinterkräksjuka än iaf, bara vanlig förskylning vad det verkar. Ont i halsen, öronen, svullen hals och en gnutta feber. Jag har sovit nästan hela dagen. Var ut runt lunch och mockade, gav djuren mat och lekte med Zoë. Det var knappt att jag orkade det.
Jag har dock inte tid att vara sjuk. Ringde jobbet och sa som det var, att jag aldrig skulle orka och inte heller ville smitta ner folk. Ringde förskolan, inget jobb för mig imorgon. Jag tänker nog vara hemma resten av veckan och bara jobba på att bli frisk. Leva på apelsiner, glass, halstabletter och kycklingsoppa. Ingen hosta än iaf, det är ju snäppet värre. Hade jag kunnat prata utan enorm smärta hade det ifs också varit bättre men man kan inte få allt.

Jag tänkte fila lite på min lektionsplanering som ska vara inskickad på fredag också. Vi får väl se hur det går. Jag är ju alltid ute i sista minuten. Något som uteslutande gett goda resultat -tyvärr- för då fortsätter jag på det sättet. Undrar hur lång tid jag kan vänta innan jag börjar skriva? och ändå bli klar?
Jaja, jag är iaf medveten om problematiken och det är bara utkastet som måste vara klart på fredag. Jag har ju ändå inget annat för mig så det är klart jag hinner...

Nu ska jag göra kycklingsoppa till mig själv. T jobbar sent så det blir middag ensam. :/

Puss & Kram


Bild från mitt och T´s sovrum.
Spets, silver, ljus, hemmagjorda lyktor, ros, champangeflaska, småblommig tapet, pelargonbok, vit byrå. <3


blåsenhushäng

Hänger i Blåsenhus-resturangen med favorittjejerna! <3
Vi skulle plugga, men det blev fördjupat samtal om bebisar istället.
Emiliy och hennes bebis är på besök så det var ju inte helt oväntat kanske.

Jobbade på förskolan hela förmiddagen. Det var mysigt! :)
Planen för kvällen är att hämta upp mami på jobbet och köra hem henne.
Sedan ska jag hem och ta det lugnt.

Imorgon ska jag jobba på mitt andra jobb. Vi får väl se hur det går!
Fortsätter annamma ett positivt tankesätt och ett öppet sinne.

Over and out


sammanfattning av helgen + lite till...

Jag höll på att ge upp mitt bloggande, men så blev det inte. Jag la upp ett jättelångt inlägg för några dagar sedan, skitfint med massa bilder. Där tog det stopp. Det finns nämligen inte kvar någonstans fast jag la upp det. jaja. massa fina bilder på Nice som ni missade. :/

Idag har jag jobbat. I torsdags och fredags jobbade jag också. Kul att det finns massa jobb! tråkigt med mitt nya lyxproblem: vem ska man säga nej till?
Jag har ju två extrajobb + heltidsstudier. Chill på vissa sätt, men helt ohållbart på andra. :/
Nu har jag iaf bokat in många pass på förskolan så jag behöver nog inte känna panik inför sommaren. Men där kommer ju lyxproblemet igen.. skjuter det på framtiden.

Tänkte att jag skulle summera min helg också:
fredagen var bara ett tröttöcken. Knaprade vitpeppar tills det sprutade ur öronen typ. Hela förskolan låg ju typ däckad i vinterkräksjukan. Jag ville INTE bli sjuk. Vilket jag (ta i trä) ännu inte blivit. :)
Skulle ju partat med Sara <3 men det blev inget, somnade på soffan själv hemma innan klockan nio. haha

Lördagen bestod i att göra rent åt alla små djur vi inrymmer lite överallt på vår gård. Lekte med Zoë i timmar! Sedan tog vi helg på riktigt och åt grillat till middag och tittade på film och hade det gott hela kvällen.

Söndag (igår) bestod av städning, spontankalas hemma hos T´s föräldrar (Bounty fyllde 2år) och middag med ma och pa och syster A på kvällen. kaningryta. jag vet inte om jag tyckte det var någon hit. Hade lite svårt med tanke på att det handlade om en av mina bebisar... :/ Moraliskt dilemma alltså. Jag tycker absolut att man med gott samvete kan äta djur man tagit god hand om och sedan givit en smärtfri eller åtminstonde snabb död. Hellre att de fyller ett sådant syfte än att deras liv bara kastas bort. Dock skulle jag aldrig kunna äta mina tama keldjur, sådana djur jag älskat med hela min själ, som hästarna, vissa av kaninerna, katterna ect. Undantagen som bekräftar regeln typ. Dessutom handlar det nog mycket om mental förberedelse. Kaninerna visste jag att T ville äta alltså har jag känslomässigt tagit distans. En svår balansgång, men jag tar hellre ansvar för min mat från födsel till död än går och handlar den på ICA/Coop/Lidl/Hemköp ect. om jag har en valmöjlighet.
Nå, nu blev det mer av en argumentation kring min livsstil och mina förhållningssätt än en sammanfattning av helgen. Anyway, finns inte mycket mer att ta upp. Har ni frågor eller ifrågasättande kan ni ju skriva en kommentar så kan jag förklara mitt resonemang närmare.

Imorgon blir det mer jobb och kanske seminarium? känner mig ganska omotiverad i skrivandets stund. Tänkte dock ringa till underbara Ida och hon brukar alltid kunna peppa mig så det är möjligt att det blir av iaf. Får se...

Kramar


Nice spanar på rådjur (taget för någon dag sedan..)


direkt från blåsenhusbiblioteket

Just nu sitter jag i blåsenhusbiblioteket med Ida. Ida läser boken Vägar in i språket, en bok vi ska använda som underlag till en lektionsplanering. Jag knappar på datorn, skriver en formatmall för planeringen, skriver ner förutsättningar och hämtar syften från nya läroplanen - Lgr11.
Om några timmar ska jag besöka mitt -förhoppningsvis- nya jobb. Sedan ska jag möta upp Helén och vi ska åka hem till mig tillsammans. Undrar vad man ska hitta på till middag ikväll? Pasta kanske?
Jaja, dags att fokusera lite.
skolverkets hemsida nästa.

Återkommer!

kort kvällsinlägg

Jag har precis fixat iordning inför morgondagen. Packat ihop alla papper och så som ska med in till Uppsala.
Hästarna har nattats och nu är det strax dags att stänga av datorn för kvällen. Annars har det inte hänt så mycket här, det har varit en lugn kväll. :)
Jag kan inte säga att jag är speciellt nervös inför morgondagen, vi får helt enkelt se vad den har att bjuda på.
Ska också bli skönt att slippa gå upp innan klockan sex imorgonbitti. Det händer ju inte alltför ofta nuförtiden. haha det får man bjuda på om man väljer att bosätta sig med hästar och långt ifrån staden. Oavsätt är det dags för sängen nu, man behöver ju en del sömn ändå.

Godnatt!





idag är ingen vanlig dag och inte heller någon födelsedag

Idag är det en alldeles speciell dag.
Idag har jag varit "dubbelhästägare" i ett år.
Jajamen, idag är det exakt ett år sedan vi åkte ner jag och Henkis och hämtade hem världens charmigaste, rundaste lilla sötponny, dvs. Nice! <3

Idag är därför också den dag då T och Dessie gick över 1,5mil med min lilla skruttgurk Blenda!
Det är nog bland det sötaste jag någonsin upplevt att en pojke gör för sin flicka. <3

Därav är det tvunget med lite bilder (mest på Nice, men även en på Blenda och Tobbe):



Nice för 1år och 1dag sedan.




Tjockis frampå vårkanten




Blenda och Tobias


new pic.

Sitter i köket och tittar igenom bilderna som jag lagt över till datorn. Här nedan kommer några få av dem, men jag håller nog på resterande, iaf just för stunden. T håller på och lagar mat så har jag tur så blir det middag snart! :) Imorgon blir det besök på stadsbiblioteket, föreläsning samt besök på nya jobbet. Får hoppas den dagen blir mer värd än idag. Sen är det någonting speciellt med morgondagen också, vilket jag tänkte att jag också skulle hålla på till imorgon! ;)

Håll till godo sålänge...!



Två av rosorna jag fick i lördags utav Tobias <3





Vårt kök (nya taklampan!) :)





Två av mina fröodlade pelargoner!




värdelöst

När jag stängde av alarmet imorse så såg jag att jag fått sms från Ida. Förmiddagsföreläsningen var inställd. värdelöst.
Nu sitter jag på föreläsning - som handlar om digitala medier typ powerpoint. = värdelöst.
Vad gör jag här? Varför åkte jag ens in till Uppsala?

Laddade över massa bilder från kameran till datorn i förmiddags istället, men datorn var för seg så det får jag återrkomma med.

jaja... värdelöst.

gammal bild på mitt kök + orchidé


RSS 2.0