måndag igen

Jag sitter uppe i blåsenhus. Jag och Ida har pluggat inför tentan på fredag. Inte superkul, men det måste ju göras. Det känns inte som att man har lärt sig så mycket, men det handlar väl mest om att aktualisera gamla kunskaper. Vi har iaf kommit igenom de gamla tentor som fanns på studentportalen och diskuterat kring de föreläsningar och seminarier som varit.

Nu ska jag skriva klart detta inlägg och sedan bär det av till jobbet. Jobbar 15-21 idag, kommer hem jättesent. T hämtar vid tåget. Han har släppt ihop kaninerna Turbo och Geischa idag så om drygt en månad blir det bebisar! :)

Helgen har spenderats med T och Erica (gymnasiekompis). Vi har besökt vänner och pysslat därhemma. Nya kaninboxar är ihopsnickrade och Zoë har fått hur mycket kärlek som helst (av Erica)! ;)
Det enda tråkiga är att internet och våran dator fortfarande vägrar fungera. Det innebär förutom sämre sociala uppdateringar ett problem då räkningar ska betalas och bara en sådan sak som att kontrollera ändringar av schemat, förseningar i kollektivtrafiken ect. Måste ta tag i detta snart!

Detta var en kort liten uppdatering.
Måste kila till bussen nu.

Kramar






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0