tråkigt

Idag är vi på Blåsenhus för seminariedag. Dvs. en heldag späckad med somvanligtvärdelösa moment som på schemat benämns som viktiga eller i värsta fall obligatoriska. Jag är allvarligt imponerad över att vi fortfarande tror att det ska komma något slags innehållsvärde ur sådana här spektakel. Det höll dock inte i sig så länge, just nu sitter vi istället i ett grupprum och pluggar. Ida är inne i något flow medan det står stilla mellan mina öron. Jobbigt läge...

Jag sov hos Ida inatt och vi pluggade och hade saftkalas. Faktiskt väldigt värt! :)

Blir dock äckligt förbannad på alla idioter som tror att de kan behandla mig som skit, men sedan ändå tro att de ska kunna avkräva mig en massa, typ att jag ska göra saker som gynnar dem. Tror nog att jag måste börja se över vilka människor som faktiskt ger energi istället för att ta.

Nu ska jag göra ett nytt försök med plugget...
Over And Out.

önskar det fanns en passande rubrik...

Sitter med Sara i soffan. Tittar på 2 and ½ men och pluggar lite halft. Imorgon ska jag och Ida plugga ihop - rapportskrivningen står på schemat. galet hur tråkig den, rapporten, är att skriva. :/

Idag har jag varit på praktiken på förskolan. Fika. utvecklingsgrupp-möte, lunch, lite lek ute i snön och tillsist mellanmål. Helt okej dag. Lagade gryta till middag. Inte mitt bästa verk, men med en skvätt vin och lite vitlök kan man rädda det mesta! :)

Ogillar skarpt de fasoner min olojala, för att inte säga skitdumma, lillasyster Karin för sig med. Inte okej.

Just nu är jag galet trött.
Godnatt!


första advent

Idag är det första advent, vilket troligen inte så många har missat. I vilket fall så blev det lite mys här med Sara o Henric. Pepparkakor, ädelost och julmust! <3 och Gustafsson 3tr. Höjdpunkten blev när Sara gick ut i köket och sedan ropade till av glädje, varpå vi allesammans sprang till balkongdörren och hängde ut - SNÖ! årets första snö föll över Uppsala! Därmed skulle de ut och skutta i snöyran, jag satt tråkigt nog kvar i soffan.. plusgrader verkar det som, så allt blir väl slask under natten. Måste komma ihåg att köra försiktigt imorgon i vart fall. Praktik är vad som väntar.

Just nu tittar Sara o Henric på Starke man, men jag har valt att krypa ner i sängen.

Trött och lite ledsen idag (inte att förväxla med bakfylla, för det har jag då ingen!). Stel i axlarna som tidigare nämnt och lite ... ja melankonisk typ. Får hoppas på att det går över till imorgon alltsammans.

Nu ska här sovas!
Godnatt!


utekväll

Igår var jag och Sara ut på Flustret. Där träffade vi många knasiga, roliga och trevliga människor. Galet mycket folk ute eftersom det var lönehelg, men vi kom ju in iaf.. :) Kom hem framåt halv fyra-tiden, med taxi. Somnade direkt.

Jag har ont i axlarna idag. Sovit fel?

Idag har jag o Sanna tittat på Breakfast at Tiffanys. Skulle blivit adventsfyrverkerier vid slottet, men pga vädret så blir det mest ingenting. Vi ska väl kanske masa oss iväg och köpa pepparkakor, ljus och hårfärg om en stund iaf. Men först blir det sen lunch: köttbullar och makaroner. :)

Mitt mission idag är dessutom att laga betjänten i hallen.. hrmm.. lätt hänt att den går i två bitar om man druckit lite mycket och ska få av sig stövlarna.

Over And Out.

bloggpaus?

Nu är det galet länge sedan jag hade tid att blogga. Sorry! :(

Det är helt enkelt för mycket annat som snurrar på just nu. Galna utekvällar med girlsen, praktik på en förskola utanför stan, boende ett par veckor i stan... ja allt möjligt. Så därför är det lite på kant alltsammans och därav har jag dåligt med tid att blogga.

Just nu peppar jag o Sara för utgång! :)
Sanna o Tjena är här också. Vi har ätit bakad potatis och skagen till middag. Love it! <3

Får se om det finns tid att uppdatera senare, annars får ni ta att det är lite tomt här tills jag är mig själv igen, eller någonting i den stilen... :/

Need to go!
Kramar

filmkväll

Igår blev det filmkväll för hela slanten. Smala Sussie is the shit! Älskar´t! :P Sedan blev det någon annan konstig film, men jag vet inte ens vad den handlade om.... bra eller dåligt?

Idag vet jag inte alls vad som kommer hända. Funderar på att åka och handla lite nödvändigheter och sedan ägna resterande av dagen åt att dricka kaffe. Absolut värt! :)

Nu ska jag dricka juice!
Over And Out.



trött tjej!

Sitter ensam i lägenheten. Väntar på att lördagskvällen ska ta form. Nyss var mami här och lämnade bäddmadrasser. sweet! :)

Palace Station - Melody Club

Funderar hårt på om jag ska sätta igång smala sussie och bara ligga i soffan ikväll? Efter senaste inlägget somnade jag faktiskt! Trött tjej - check! Så om ingen kommer med en jäkligt bra anledning så blir det nog inte så party ikväll faktiskt..

Fever Fever - Melody Club

Snöat in lite kanske?
haha typiskt mig!
Måste orka koppla in laddkabeln i datorn nu också.. batterinivån börjar bli kritisk..

Återkommer!

ooups

Okej, jag börjar med att säga sorry att jag inte bloggat på typ 2,5dag. För mycket att göra helt enkelt. Det har varit praktik åt höger och vänster, plugg med Ida torsdag-fredag utan internetuppkoppling. Sov där och kikade på film: Handen som gungar vaggan.

Anyway.

Igår var fredag, satt med rapporten om styrning och kontroll tillsammans med Ida hela dagen. Vi var så DUKTIGA!! Sedan åkte jag hit till lägenheten, men Sara var inte hemma.. :( Ensamt!

Styrde därmed upp middag på Riverside nere vid islandsbron med kusin och mami. Inget busskort och noll i saldo på telefon ledde till promenad genom hela stan ensam i regnet. Aningen ovärt. Reflexer hade kanske också varit att rekommendera. och kanske en aning lägre klackar. haha. Iaf så blev det middag, lammracks med potatiskaka och rödvinssås. Sydafrikanskt vin (min mami - " en sydafrikan är ju aldrig fel..."). Helt okej även om sevicen var under all kritik och vi fick vänta galet länge på maten. Vi flickor hade så mycket att prata om så tiden flöt på iaf! :P

Efter kaffet drog vi oss över bron och ån ner mot Flustret. Kul att mami hängde på också! lite otippat! Hängde på undervåningen (pensionärsavd?) en stund innan syster A, Blondaa och Heddan kom. Taggade till en aning. Mami åkte hem och vi gick upstairs. Där var det proppat med 18-åringar.. haha Mega Mystery Club (?) och det bjöds på spelning med Adrian Lux.

Träffade Hannow, Brutus-Emma, Ankan o Peppi blandannat. Dansade såklart, men var hemma vid två efter en liten taxiresa i all ensamhet. Tom lägenhet mötte mig.

Somnade nästan direkt.

Vaknade strax efter nio idag. Har hunnit med frukost och telefonsamtal med Hanna! <3 (som kanske kanske kanske kommer in och hänger lite med mig idag :) thihi ) Planen är att jag ska handla o hämta lite saker idag, men jag tror inte jag ska sätta mig bakom ratten riktigt ännu...

Vill passa på att önska grattis till Ted som fyller 24år idag och grattis till Sara och Henric som firar 1år och 7månader idag! <3

Funderar på att lägga mig i sängen en stund till......

Over And Out.

och så blev det plötsligt onsdag?

Praktik idag igen. Skogspromenad, planering och handledarsamtal. Och lunch, sagoläsning och sjörövarlek. :) Jag gillar verkligen att det händer massa roliga men otippade saker. Tisdagen - utan blogginlägg - blev ungefär detsamma, med skillnad att vi lekte i lekhallen och jag gjorde observationer typ.

Planen för nästa vecka är lekar och att göra bajs i saltdeg. haha

Ikväll ska jag laga middag åt mig och Sara, sedan händer nog inte så mycket mer. Vi tittar på någon skitskum film om kvinnor som sanerar mordplatser just nu. :/ Har egentligen ingen plan för kvällen... Så plugga kanske?

Kramar

måndagsmys

Här myser vi hela veckan runt. :)

Just nu sitter vi och kikar på "Pengarna på bordet", jag, Sara o Henric. men i pausen blir det "waterworld". Grymt knasigt dethär med tv program... :P Kul att jag och Sara hittade en kille vi båda tyckte var snygg - på tv - och att han visar sig vara gay när Sara googlar honom och hittar hans blogg. Inte helt okej även om han såklart får vara homosexuell hur mycket han vill. Kul också att han är född 90... Vart är världen påväg?

Ikväll blir det studier med fokus på dokumentstudien.

Ska nog gå och lägga mig tidigt också. Var sjukt trött imorse.. Kanske somna vid 21 kan vara en god idé? Jag är sugen på det iaf.

Over And Out.

paj o studier

Idag var det praktik igen. 9-15 var jag där. Jag gick på utvecklingsmöte, lekte med trolldeg, åt pasta + kalkonpaprikasås(?), gick på "teater" och delade ut mellanmål. Helt okej dag. Liten aning seg i huvudet, och T R Ö T T, men det gick ju det också. Kaffe räddade dagen, sammanfattningsvis.

Nu har jag precis gjort ost o skinkpaj som står i ugnen. Håller på att strukturera upp min rapport om styrning, ledning och kontroll. Motivation tack? Kanske läge att börja läsa "Tio år efter skolreformen"? Bokade in möte med vår förskolechef på torsdag. :) Bra där!

Ikväll blir det nog lugnt. Sara ligger i soffan och läser dokumentstudien. Hon är för söt! <3

Undrar vad det är på tv ikväll?

Mitt humör går upp och ner. Just nu känns det som att jag är på kanten mot en dipp. Det finns liksom inte rum i kroppen för alla känslor. Jag vill bara gråta... och skrika. och bli liten. eller bara se framåt. Det är inte lika svårt som att leva i nuet. Verklighetsflykt?

Kramar


söndagsmys

Nu har jag o Sara ätit middag: ugnspotatis, kotletter och tzatsiki. Väldigt ambiöst för att vara en "bakisdag". Och nu ligger vi i soffan med varsin dator framför oss och reprisen av "Bonde söker fru" på tv:n..

Min hörsel är inte vad den borde idag. Säkerligen en biverkning av gårdagens kalasande.

Det blir bara ett kort inlägg nu. Henric dök precis upp. Imorgon ska jag ha praktik på den andra förskolan. Observationer och intervju i fokus nästa vecka. :)

Återkommer!


lever

Jodå, jag lever idag också.

Hur gick den här bloggen från lantliv till partylogg? haha

Igår blev galet. Först drickspel med brudarna, sedan långpromenad (åt fel håll?) till en förfest, till whiteclub för att sedan hamna på saluhallen. Alla jag mötte igår hette Emil, och Sara har en massa bilder och inspelningar på när jag o Sanna dansar. :P Tjena lyfte upp mig och snurrade runt runt runt. Sedan hade jag knappt koll på vad som var upp och ner. I samma lokal där jag o mami brukar äta på våra lunchdejter. Galenskap! Sara höll reda på mig, vi köade för att få ut jackorna skitlänge, sedan gick vi ner mot stan. Haffade en taxi och kom hem tillsist. Klockan var tre...

Idag blir det ingen bilkörning för mig. Sara står och diskar <3 jag sitter i soffan. Seg och med huvudet i en storlek för liten... hrmm.. man får skylla sig själv. Lyckades ha sönder tjejernas betjänt i hallen också. den ska gå att snurra ihop, men skårorna är försvunna. Vad hände?

Så lite städning, men mest soffhäng blir dagens missions.

Over And Out.

drickspel

Sitter i köket med flickorna. Vi spelar drickspel. Det är underbart och jag är skapligt full! :) Bib och cider är grejer! :P Ikväll ska vi till whiteclub OCH saluhallen vad det verkar. En halvtimme typ till avfärd. Tills dess får det bli mer alkohol och sedan blir det nog bara vatten resterande kvällen!

Musiken spelas högt och snart kommer väl grannarna klaga? Eller är det 22 som gäller?

Dags att dra nytt kort.
Kramar

partypepp

Nu är jag med Sara o Sanna i lägenheten. Lagar mat medan Sara färgar håret och Sanna flirtar in oss på Vip-listor till stans krogar. haha Älskar att hänga med de här tjejerna. Natten blir oförutsägbar. Härligt!

Middagen blir kyckling och morotsröra.

Första glaset vin serveras av Sara. In i dimman...
Kramar

home tonight

Sitter hemma i min egen soffa i djurstugan ikväll. Idag fyller Tobias 22år. Jag har bakat morotskaka och avgett ett löfte om att ta ut hästarna imorgonbitti så han får en sovmorgon åtminstonde.. Det är ju faktiskt mina djur, även om jag senaste tiden inte bott här.

Idag har det varit arbetslagsplanering på praktiken.

Trött, lite sliten och snart med ett vinglas i handen känns som en bra fredag. Nästa vecka blir nog än intensivare, men det är bara att köra på!!

Nu tar jag helg!
Kramar

arbetspaus

Idag är det jobb som gäller för mig!
Storbarnsavdelningen vilket resulterade i skogspromenad på förmiddagen, kyckling till lunch och nu pyssel en stund för att sedan gå ut och leka. men som Marja skulle sagt "barn leker inte bara". Leken blir en återkonstruktion av verkligheten. Det är så härligt att se hur mycket "mina" barn från förra terminen utvecklats och utvecklas. Härlig!

Dessutom är det mysdag idag = mjukisbyxor och munktröja. Love it! <3

Ikväll blir det antagligen plugg med Ida. Har inte fått något exakt svar, men jag tar det lite som det kommer. Just nu har jag ju rast på jobbet bara... Slutar strax efter fyra... Helt okej tid också! :)

Over And Out.

myskväll

Nu har jag, Sara o Mami köpt kläder till mig (och regnställ till Sara) när jag ska vara på förskolan i vinter och en ny micro till Sara som grillade sin. ;)

Vi har potatis i ugnen, grönsaker o sås är klara + karré som ska stekas. Gillar´t! Nyss kom Henric och sedan ska vi dricka bubbelvatten och titta på bonde söker fru. Älskar pensionärsstämningen! Kanske blir ett glas vitt också nu när det ändå är lillördag! ;)

Hittade min laddare till telefon också. Hemma hos mami o papi. Så nu går jag åter att nå via mobilen! Gilla!

Kramar

living my life

Idag har jag haft flow på praktiken. Allt har varit härligt och jag har fått ta ansvar för flera egna aktiviteter för halva gruppen. Inget ovanligt när jag jobbar, men roligt att få den friheten efter två dagar med nya barn o personal i en verksamhet där jag ses som studerande. Fick bra handledning och feedback också. :)

Åkte över till "min" förskola också, där jag jobbar alltså. Alla barn och pedagoger mötte med öppna armar och glädje. Vem gillar inte positiv uppmärksamhet? Bestämde med personalansvarig att jag ska jobba imorgon. Sedan är det praktik igen på fredag! Mycket förskola nu alltså! Men det gör ju ingenting, för det är grymt härligt!

Fint väder har det varit också, så vi har varit ute. Haft mini-röris, letat skatter och hoppar i lövhögar! Där kan vi prata jobb som ger mer livskvalité!

Strax ska jag och Sara på shoppingrunda. Ny vinteroverall, regnställ och micro står på schemat. Laddare eller ny telefon till mig är nog tvunget också... Min telefon laddade ur igår och jag kan inte hitta laddaren. Vad gör man när man är helt onåbar? Jag får lite panik eftersom mitt sociala liv utgår från att jag har telefon. Facebook finns ju, men hur roligt är det att behöva sitta vid en dator hela tiden? Jaja, måste styra upp dethär nu iaf. En dag till utan telefon funkar inte...

Kramar

skulle bara...

Sitter och lyssnar på favoritspelningslistan. Gamla låtfiler som faktiskt ligger på datorn. <3

Jag orkade aldrig börja med studieplanen. Tråkigt, I know...


bestyr i stan

Idag har jag haft ännu en VFU-dag på min praktikförskola. Jag har fått nya uppslag och vinklar, idéer till aktiviteter och annat roligt! Dessutom kommer jag jättebra överens med min handledare och arbetslaget vilket såklart är guld! :)

Just i detta nu arbetar jag med studieplanen, därefter blir det till att åka på taximission och hämta o köra hem mami från jobbet. Hämta upp en tröja jag glömde där och sedan hit till CK´s place igen.

Ikväll blir det nog mest plugg skulle jag gissa. Måste börja få koll på uppgifterna, planera tiden och göra lite planeringar. Sjukt mycket att göra just nu! Kan tänkas att jag fått en date med Ida torsdag kväll! Hoppas hoppas! Plugg varvat med vin och skratt brukar vara en oslagbar kombination! ;) haha

Måste styra upp nya bilder till bloggen också.. hrmm.. kanske ett helgmission för mig?

Kramar


humor

Jag rensade och sorterade upp min hotmail. Det blev därmed tomt. "Nej du har inga vänner" tycks en tom inkorg på hotmail skrika och det måste ju påpekas:

"Oj, din inkorg är verkligen tom! (Du vet väl att du kan ta emot meddelanden från andra e-postkonton?)"

Galet!

Nu är det 2 ½ men som gäller.

Tråkiga inlägg. Förlåt mig. Jag kan inte ens skylla på att jag har mycket i huvudet, fastän det säkert är sanningen. Jag har helt enkelt dålig inspiration att göra fantasifulla inlägg. Finns ju en verklighet bakom bloggen också. Även om man börjar undra ibland i detta internetfokuserade samhälle.

Imorgon ska jag upp tidigt. klockan 7-8 typ. Ta bilen till praktiken. Leka med barnen hela dagen och sedan ragga upp småmynt (alltså se till att växla så jag får mynt) eftersom det inte funkar med kort i parkeringsautomaten här utanför. :/ Så nu ska jag roa mig med att sortera lite kläder och sedan blir det sängen för mig.

Godnatt!

första praktikdagen

Nu är jag back @ Saras place. Idag har jag haft min första dag på de 5 praktikveckor som väntar framöver. Jag är placerad på en förskola i en 4-5års grupp. Vi lekte med saltdeg, gjorde pärlplattor och dansade till mini-röris ute på gården. :)

Efter åkte jag hem till gården, pysslade om mina blommor, lagade middag och packade ihop lite grejer inför veckans missions.

Nu ligger jag o Sara i soffan och kikar på Waterworld. Konstig känsla dethär med tv. haha Och konstigt tv-program ska också tilläggas.

Återkommer!

hos Sara

Efter helgens omöjliga escapader så har jag nu slutligen landat hemma hos Sara. Sanna är inte hemma, så jag får plats att sova här och Henric också! :) Härligt söndagshäng med pumpapaj, bubbelvatten och "How I meet your mother".

För att sammanfatta helgen: Jag blev lite överförfriskad igår, ville peppa party och hamnade i estockholmo. Det skulle bli utgång men jag blev trött och opepp för allt drog ut på tiden. Det hela slutade med att jag somnade i soffan. :/

Idag har jag vandrat runt i gallerior, tittat på 5D (?) bio och ätit satay. Bättre! :)

Godnatt!

lördagsknas

Just nu sitter jag hemma hos kusins pojkvän. med kusin kanske ska tilläggas. dricker moijto och lyssnar på backstreet boys. <3

Var nyss på diverse kyrkogårdar i Uppsala och tände ljus för döda släktingar. Innan dess var det mest kaos. Poliskontakt och allt var kaos. Orkar inte ens ge mig in på att förklara. Men nu har jag gett mig den på att bli full och pepp istället.

Nu väntar först tacos hos ma o pa, därefter tror jag att jag hamnar i stockholm. :)

Don Omar - Danza Kuduro

Bilfärd dit med kusin. BiB med syster A på vinden.

Kramar

fredagskvällen

Åt middag med ma o pa. Hängde med syster A upp på vinden där det blev förkrök för henne och ångestattacker för mig. Härlig kombo. hrmm.. Nåväl, körde ner henne till station där hon skulle träffa Blondaa-Martin. (Nya taximissions för taxi Ida alltså. haha) Åkte tillbaka och fixade mig - hår, kläder och smink. Sedan körde jag ner på stan igen, parkerade och promenerade till pitchers. Träffade min bby Hanna + hennes karl Kalle + 2 till. Snackade lite skit. Nyktra jag körde hem dem, H + K alltså, och åkte sedan tillbaka hit. Behövlig avbrott från la familia. 

Nu väntar boken Jessica Jungs saknad (författare?) och sängen för mig. 

Godnatt! 

old times

Kikade på gamla bilder från 2007-framåt. Sentimentalt. Bjuder på en bild på mig, från 2008, men det är vad ni får.. Idag iaf. Ett skratt förlänger livet så go ahead. haha



Hanna peppar party. Jag önskar att det var party som på den tiden när man var ung och oskyldig. Jag må vara endast 23 men känner mig galet gammal ibland. Vi får se hur det blir. Är impulsiviteten själv just nu, vadsomhelst kan hända...!!

Nu har mami o papi kommit hem.

Over And Out.


gränbyfika

Det har inte hunnit hända så mycket sedan senaste inlägget. Det blev en långkaffe på gränby centrum för drygt en timme sedan. Prata strunt och bara fredagshänga. Lite fönstershopping, men inget som blev inhandlat. Sedan hämtade jag mami och körde henne till hennes bil bortanför fyrishov. Åkte hem, lyssnar på musik och umgås med syster A som målar naglarna..

Ikväll blir det kanske lugn hemmakväll, men det är lockande att Hanna mfl. ska ut. Funderar dock på att köra (vara nykter) isf så jag är pigg o fräsch till imorgon. Behöver sova en del också känner jag. Nästa vecka blir krävande så.. blir det ingen sömn imorgon så kanske dethär är min enda chans? haha

Mami o Papi är och handlar på citygross. Snart kommer de hem och då ska vi styra upp middag.

Återkommer!


så blev det fredag...

Förmiddagen bestod av "workshop" med en engelsk text á 48sidor som ingen i min grupp läst, för det skulle vi inte heller gjort enligt instruktionerna. Så gruppen, bestående av sex personer fick 20minuter på sig att läsa Kumashiros kritiska text om lärande. En rätt omöjligt uppgift, men vi fick till en liten redovisning i slutet iaf..

Och nu, nyss, har jag promenerat fram och tillbaka till stan. Lunchade med mamma på meza = lammfärsspett, bulgur o tzatsiki! :)

Senare väntar fika med Manne och ev. syster A. Men just nu fördriver jag mest tiden i synnerhet på ingenting och i allmänhet just detsamma. haha. Kanske borde börja brottas med den didaktiska analysen? men hur gör man det utan minsta insyn i den verksamhet man ska planera? Då finns ju inga ramfaktorer att räkna med. hrmm.. klurigt!

Over And Out.


morgonen den 4 november

Jag är på plats på Blåsenhus. Idag igen. Ambiöst eftersom det känns som att det hela bara fortsätter idag. Sitter och filurar på min seminarieuppgift där jag valt att inrikta mig på ramfaktorer för undervisningsplaneringen.

Nyss kom Sara förbi med min kalender! Tack babe! <3

Körde papi som skulle ta prover imorse, så jag var uppe med tuppen.

Kramar

vimmel

Skrattade nästan ihjäl mig när jag såg dessa bilder. haha :P
Från våran utekväll igår. hahaha <3



Jag o Zara


Manne o Sara


färdigföreläst

Just nu sitter jag i ett ödsligt Blåsenhus med endast min dator som sällskap. Har suttit från 10.15 i förmiddags på föreläsningar. Slutade nyss, kl. 17 alltså. Och sammanfattningsvis kan jag meddela att det mesta varit högst ovärt vetande. Dessutom måste jag säga att sista föreläsningen nog var det mest ovärda på hela veckan.. Föreläsaren avslutar med att berätta om att skolverket har en hemsida..! NO SHIT! Efter fem terminer av studier på det här programmet har jag förstått en sak. Samtliga förutsätter oss lärarstudenter som mentalt handikappade, icke läskunniga och framförallt inte svensktalande.

Ibland saknar jag Marja mer än någonsin...

Jag vet inte vad jag skulle vilja göra mest. Strunta i föreläsningarna och bara köra på ändå, eller ställa mig upp och öppet kritisera hela programmet? Faktum är att ingenting skulle göra speciellt stor skillnad. Ibland struntar jag i allt - och nej, det är ju inte så smart, men min erfarenhet säger mig att jag överlever ändå, vilket jag minsann gjort hittills! men jag vet att det inte är rätt väg att gå. Jag vet dock inte heller om jag ska skratta eller gråta? Man investerar tid och därmed pengar i en utbildning som upprepar samma sak om och om och om igen. Nej, sist jag kollade så var jag inte helt dum i huvudet. Kanske dags att känna efter igen?

Nog med ordbajs slösat på denna ovärda föreläsningsdag. Nu är det ju iaf färdigföreläst. Även om allt börjar om imorgon igen.. Nästa vecka blir det praktik iaf, så då slipper jag dethär för ett tag. Dessutom blir det bara halvtid på förskola, så det kommer finnas gott om tid att fördjupa sig i alla flummigt formulerade examinationsuppgifter.

 Saknar...  

Glömde min kalender hemma hos Sara o Sanna. Får hoppas någon av dem kommer ihåg den imorgon, för jag kan inte leva utan den!!

Ikväll händer inte ett skit, vilket är skönt eftersom jag är seg i huvudet efter gårdagen. Ska försöka mig på att styra upp helgen en aning, men det är väl det. Undrar vad vi ska styra upp för middag? Och om det är någonting sevärt på tv ikväll?

Kramar


onsdagskvällen

Igår var det utgång som gällde. Jag, Sara, Manne o Zara förfestade här hos Sara o Sanna. Manne var nykter o körde, vilket uppskattades av oss! :)

Vi åkte sedan till Bj, men det var bara barn där, frågan är om de ens fyllt 18? Inte kände man igen en enda människa heller. Nästan som i lördags. Minglade runt lite. Dansade. Tog det lugnt. Manne körde hem mig o Sara vid 2-tiden. Då kröp vi i säng o somnade i princip på sekunden. Vaknade o såg att syster A ringt vid kvart i 4... Hrmm.. då sov jag, Sorry!

Nu peppar vi för en dag späckad av föreläsningar. Ska promenera till Blåsenhus först bara. Och min vrist dunkar fortfarande. :( Nej, inget depp nu. Måste peppa om man ska orka en till heldag med föreläsningar..

Over And Out.


Sara <3

Ikväll ska jag och Uppsalas snyggaste brud; Sara, ut och göra stan! en onsdag. haha <3

Smuttar rosé och snart kommer lite mer folk till våran högst spontana förfest. thihi! Sedan ska vi ner på stan och hitta lämplg krog för dans och röjj. Dock har mamma kastat ett kastrullock på min fot, så hela vristen är svullen. Stackars mig... ojoj, lite vin och sedan blir det fint igen! ;)

Middagen bestod av köttfärssås och spagetti hos mami o papi.

Men nu är det alltså förkrök som gäller...!

Kramar

utsövd

Nu har jag följt Idas rekommendation och tagit sovmorgon. Strax efter nio gick jag upp. Skönt! Just nu äter jag o syster A toast och tittar på Greys. Värd morgon. Har faktiskt hunnit duscha och fått på mig rena, rätt anständiga kläder. Också en bra början. Har dock sjukt ont i ryggen, men det låtsas jag inte om.

När frukosten är avslutad ska jag fixa hår, naglar, smink och sedan blir det stadsbuss upp till Blåsenhus för pluggträff med Ida <3

Och ikväll ska jag hänga med de bästa tjejerna. <3 Massa kärlek till er!

Kramar

värktablett

Mami kom hem igen.

Jag dricker bubbelvatten med melonsmak och äter alvedon.
Huvudvärk, ryggvärk, mensvärk men ingen tandvärk typ.

ovärt igen. :/

Återkommer..


ovärt

Nog har ni allt redan läst om vad som hände imorse. Resterande av dagen blev en liten blandmix av sinnesstämningar och händelser. Börjar från att jag vid 10-tiden plockade upp brudarna Sara o Sanna på Blåsenhus för lunch och fönstershopping på Ikea. :)

Väl tillbaka på Blåsenhus så hann vi kika på uppgifterna en stund och sedan hade jag, Ida, Madde och vår grupp "kursintro för icke läskunniga". Dvs. vår kursledare gick igenom studiehandledningen (det som stod i dokumentet) och svarade på frågor ("öh.. jag kan inte svara på det"). Ovärt, så vi drog ut i korridoren och fortsatte strukturera kursen.

Föreläsning mellan 15 och 17. Långrandigt, även om det innehållsmässigt var givande. Det handlade om styrning och kontroll av skolan och förskolan. Rolig och trevlig föreläsare, vilket jag måste säga uppskattas!

Dock huvudvärk på minussidan.

Nu har taxibolaget Ida kört hem mami o papi o handlat o väntat medan papi skulle prata med någon gubbe i en cykelaffär (typ 20minuter...). Jag är trött, grinig och längtar efter sömn. Mami började med maten innan hon fick ett annat mission, jag trodde papi skulle ta över, men han gick o satte sig i vardagsrummet. Alltså kokar jag pasta nu.

Over And Out.


taximission

Roligt att jag hade sovmorgon idag. Var galet trött och sov som en säck potatis. Vaknar av att mamma skriker i trappen, upprepade gånger. Utan att hitta fokus och i halv panik så kastar jag på mig kläder och skyndar mig nedför trappen. Mamma berättar att syster A fått en allergisk reaktion och att hon ville bli hämtad. Taxi Ida fick alltså ett mission. Mami o papi skulle såklart också ha skjuts om jag nu ändå skulle ner mot stan...

Så nu har jag lekt taxi i sådär en halvtimme. Lite ovärt, men jag fattar att syster A blev glad. Hon socialiserar med en morgongrinig jag och bjuder på godis. Klockan 8 på morgonen. Lite mer värt faktiskt. Love you sis! <3

Kramar

RSS 2.0