eldkvarn, mysmiddag och nybyggarland

Så blev det som jag befarade. Dålig blogguppdatering pga. för mycket saker att göra. Ifs bra så det är ju ingenting att klaga över.. men ja...

I tisdags var det dans på ön i hedesunda. Eldkvarn spelade (och arvingarna och date men det var vi ju mindre intresserade av) och det var mycket folk. Lite dålig belysning på vissa ställen, men det är nog det enda jag vill klaga på förutom kylan. Tänk att sommarnätter kan vara så kalla! Dansa gjorde vi iaf och hade på det hela taget en mycket trevlig kväll. Ungefär 3.30 kom vi hem och stupade direkt i säng.

Igår så städade vi nästan hela dagen, eller ja jag vaknade först framåt 12-tiden. På eftermiddagen/kvällen fick vi besök av Karin med familj. Vi lekte 4H-gård med alla djuren och sedan grillade vi. Efter maten blev det kaffe, glass och rabarberkompott = bra grejer!

Idag väntar nybyggarland. Kristin är där med sina kor, hästar och kaniner så dit lär vi ju åka. Härligt med ett utflyktsmål. De har husdjursvecka så det passar nog bra! Kameran får följa med så får vi se om det blir några fina bilder.

Annars blir det nog lugnt ikväll.. Imorgon väntar taco-kväll. haha

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0